Medlemskap

Oslo-filharmoniens Venner er en møteplass for oss med et stort hjerte for Oslo-filharmonien og klassisk musikk. Nedenfor ser du noen av fordelene du kan nyte godt av som medlem i Oslo-filharmoniens venner. Medlemskap gjelder i 12 måneder fra innmelding.

Ambassadekonserter

Hver sesong arrangerer vi intime kammerkonserter i samarbeid med ulike ambassader i Oslo. Konsertene holdes i vakre lokaler, som i seg selv er verdt et besøk, og med flott musikk av musikere fra Oslo-filharmonien.

Eksklusive medlemskonserter

Vi arrangerer kammerkonserter i samarbeid med andre aktører, som f.eks. konsert på vakre Bogstad Gård, på Nasjonalmuseet etc., ofte i kombinasjon med omvisning.

Gunstige billettordninger

Som medlem kan du vederlagsfritt bytte et ubegrenset antall abonnementsbilletter, du får utvalgte konsertbilletter til reduserte priser, forhåndskjøp av billetter osv. I tillegg tilbyr vi rabatterte billetter på konserter med ulike kammerorkestre.

Åpne orkesterprøver

Dette er en glimrende måte å få innsikt i hvordan dirigentene arbeider med musikken og orkesteret. Og det blir ofte en helt gratis konsert! Som en av deltakerne sa etter å ha deltatt på prøven med Klaus Mäkelä og Leif Ove Andsnes: «Jeg var på både prøven og konserten. Den største opplevelsen var prøven»

Turnéreiser

Hver sesong arrangerer vi turnéreiser der vi følger Oslo-filharmonien på utenlandsturné, og får oppleve orkesteret i Europas mest kjente konsertsaler. Turene kombineres vanligvis med musikkrelatert sightseeing, vi har med guide og de arrangeres av profesjonell reisearrangør

Musiker- og dirigenttreff

Flere ganger hver sesong inviterer vi til møter mellom orkesterets musikere eller konsertens dirigent og medlemmene. Vanligvis møter medlemmene en instrumentgruppe, og musikerne forteller om sine instrumenter, svarer på spørsmål og byr på musikalske smakebiter, til stor glede for både musikerne og medlemmene

Som medlem av
Oslo-filharmoniens Venner får du:

Rabatter

 • Inntil to konsertbilletter pr. sesong til redusert pris, kr. 230. Billetter til sesongen 24/25, kan kun kjøpes 1.-28. august 2024. Ta kontakt med OF´s salgskontor, salgskontor@ofo.no for kjøp.
 • Reduserte billettpriser til utvalgte konserter gjennom sesongen. Klikk her.
 • Gratis eller rabatterte konsertbilletter ved sistedagerstilbud (forutsetter e-postadresse)
 • Spesialtilbud på CD-er, DVD-er og Blu-ray som selges av LAWO Store

Og i tillegg

 • Nyhetsbloggen Allegro
 • Oslo-filharmoniens sesongprogram

Eksklusive muligheter

 • Forhåndskjøp av billetter (før alle andre!) for neste sesong
 • Gratis bytte og ubegrenset antall bytter av abonnementsbilletter som medlem av venneforeningen
 • Eksklusive møter med orkesterets musikere
 • Eksklusive vennekonserter ved ambassader, museer og andre arenaer med sosialt samvær
 • Gratis deltagelse på et utvalg av Oslo-filharmoniens prøver
 • Deltagelse på arrangerte turnéreiser med Venneforeningen i forbindelse med Oslo-filharmoniens utlandsturneer
 • Stemmerett ved valg av abonnentenes representanter i Oslo-filharmoniens styre og valg av medlemmer i Venneforeningens styre
Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer.