Sibelius
Musorgskij
Mäkelä
18.2.

Dødens mange ansikter

Oslo-Filharmoniens Venner ble stiftet i januar 1952. Venneforeningen brenner for å øke forståelsen for OFO’s kulturelle betydning og samler klassisk-entusiaster i forbindelse med OFO’s konserter og arrangerer reiser i forbindelse med deres turneer. Vi har også egne arrangementer, gjerne i samarbeid med andre venneforeninger som for eksempel Nasjonalmuseets Venner.

Vi ønsker oss flere medlemmer i alle aldre! Er du interessert i klassisk musikk og kunne tenke deg et sosialt fellesskap rundt musikken, er du hjertelig velkommen til oss! Les mer om våre medlemsfordeler under BLI MEDLEM.

Foreningen har også en egenkapital som er investert i fond, og som sikrer foreningens formål om å yte økonomisk støtte til OFO og Oslo Filharmoniens Kor. Vi har gjennom alle år støttet store konsertprosjekter. Andre bidrag er gitt til orkesterutvidelse, turnévirksomhet, instrumentkjøp, kammerkonserter, innspillinger og akustikkforbedring i Oslo Konserthus, jubileumsbok og jubileumsantrekk.
På de fleste av våre konserter har Venneforeningen salgsdisk med orkesterets innspillinger, ofte med signering av kjente solister.
Foreningen har i dag xxx entusiastiske medlemmer, som nyter godt av en rekke medlemsfordeler.

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer.