Foto: ?

Mark Rothko og musikken

Opplev spennende samtidskunst med musikk fra klassisismen i vakre nyoppussede
Frogner kino!

Oslo Filharmoniens Venner og Nasjonalmuseets Venner inviterer sammen til konsert og billedkåseri

Kinosjef Tove Kampestue forteller kort om nyoppussede Frogner Kino.

Nasjonalmuseets kurator, Øystein Ustvedt, forteller om Mark Rothkos (1903‒1970) forhold til musikk ‒ og om sin egen absolutte drømmeutstilling. Mark Rothko flyktet åtte år gammel fra Litauen til USA. Etter flere tiår som fattig, søkende kunstner, slo han gjennom rundt 1950 og ble en av The New York Schools fremste kunstnere. Var han det tjuende århundres svar på Leonardo da Vinci eller sin tids Rembrandt? Hans fremste ambisjon var å føre frem maleriet på linje med musikk og diktning.
Strykekvartetten fra Oslo-Filharmonien fremfører stykker av Rothkos tre favorittkomponister, Haydn, Mozart og Schubert. Rothkos fremste ambisjon var å føre frem maleriet på linje med musikk og diktning.
Pris kr.480,- (inkluderer konsert, kåseri, litt snacks og «noe i glasset»). Maks to billetter pr. Venn. Begge må være medlemmer av OFV. Bruk denne lenken for å bestille billett(er):

https://www.evenbrite.co.uk/e/mark-rothko-og-musikken-tickets-126192859239

Det åpnes for bestilling på lenken ???????. Registrering i døren på fra kl. 1630. I tråd med myndighetenes anbefalinger har Frogner kino utarbeidet et sett med smittevernsrutiner slik at alle er sikret en god og trygg kinoopplevelse

Les mer: Https://www.frognerkino.no/smittevern

Tid og dato kommer

Frogner Kino

Varighet

t:mm

Pris

kr xxx

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer.