Bli med Oslo-Filharmonien og Klaus Mäkelä på internasjonal turné og opplev konserter i Wien, Hamburg eller London! Påmelding innen 15. februar!

Oslo-Filharmonien og Klaus Mäkelä er så etterspurt utenfor landets grenser at «de kunne reist på turné hele året», som en i orkesteret sa nylig! Nå kan vi som medlemmer av Oslo-Filharmoniens Venner ta del i orkesterets internasjonale suksess.

Vi inviterer til tre turnéer:

  • Wien 20.-24. mai 2022
  • Hamburg 29. mai – 2. juni 2022 (KUN FÅ BILLETTER IGJEN!)
  • London 2.-5. juni 2022

I tillegg til å delta på selve konsertene, kan vi være med på OFO´s orkesterprøver, vi er inviterte til å være sammen med OFO´s musikere en av kveldene og vi benytter selvsagt anledningen til musikkrelatert sightseeing i Wien, Hamburg og London. Turene er profesjonelt tilrettelagt av The Vibe, med norsktalende reiseleder og engelsk-/skandinavisktalende guider.

Du finner detaljert informasjon om reisene ved å følge lenkene nedenfor. Du melder deg også på ved å følge disse lenkene.

Kun medlemmer av Oslo-Filharmoniens Venner kan delta på reisene. Hvis et par reiser sammen, må begge være medlem.

Det en begrensning på 20 personer for hver av reisene. Du kan melde deg på én eller flere av turnéene.  Dersom interessen overstiger antall billetter, vil vi sette en grense for deltakelse til én turné, slik at flest mulig medlemmer får gleden av å delta.

Vi kommer tilbake med aktuell informasjon om koronasituasjonen når reisen nærmer seg. Alle har likevel plikt til å sette seg godt inn i gjeldende reiseråd.

 

Dato

mai 20 2022 - jun 05 2022
UTSATT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer.