Her er datoene for åpne prøver våren 2024!

Høstens åpne prøver har vært svært populære, med stort oppmøte fra medlemmer. Her kommer oversikten over alle vårens konserter med åpne prøver for medlemmene av Oslo-filharmoniens Venner!

Denne våren får vi én prøve til, slik at det til sammen er syv åpne prøver. Mange ville kanskje ønsket andre konserter på listen over åpne prøver, men det er et lite puslespill å sette opp denne listen. Noen solister og dirigenter ønsker ikke at publikum er tilstede på prøver. I andre tilfeller er det plateinnspilling og da vil man helst ikke ha publikum i salen. Eller det kan være andre årsaker til at prøven ikke kan være åpen for våre medlemmer.

Adgang til prøvene skjer gjennom Konserthusets hovedinngang, og hovedinngangen til konsertsalen vis-a-vis baren. Vær oppmerksom på at adgangstidspunktene er omtrentlige, siden vi får adgang i orkesterets pause (etter ca 1,5 time), og den kan variere noe. Vær derfor ute i god tid.

Vi kan sitte hvor som helst, unntatt på de fire første radene. Det er ikke mulig å forlate salen før til neste pause, som vil komme etter ca 1,5 time.

Arrangementet er gratis for medlemmer og varer ca. 1,5 time. Det er ikke nødvendig å registrere seg for å delta på prøven. Det er bare å møte opp.

Du må imidlertid være medlem. Er du ikke det, kan du melde deg inn her.

Her er vårens åpne prøver:

  • Tirsdag 9. januar kl. 12:30 Nyttårskonserten: Honeck/Eriksmoen. Les mer på Oslo-filharmoniens sider her.
  • Tirsdag 13. februar kl. 11.15: Chauhan/Hough spiller Ades og Rachmaninoff. Les mer på Oslo-filharmoniens sider her.
  • Tirsdag 20. februar kl. 11.15: Mäkelä/Johnston/Finley spiller Bartók, Schubert/Mahler. Les mer på Oslo-filharmoniens sider her.
  • Tirsdag 12. mars kl. 11.15: Metzmacher spiller Wagner og BrucknerLes mer på Oslo-filharmoniens sider her.
  • Tirsdag 2. april kl. 14.30 MERK TIDEN: Aadland/Son spiller Beethoven, Chopin og Harrison. Les mer på Oslo-filharmoniens sider her.
  • Tirsdag 16. april kl. 11.15: Peltokoski/Lisiecki spiller Wagner, Prokofjev og StraussLes mer på Oslo-filharmoniens sider her
  • Tirsdag 21. mai kl. 11.15: Mäkelä/Maisky spiller Weber, Dvorák og ZemlinskyLes mer på Oslo-filharmoniens sider her

Vi må ta et lite forbehold om at det kan komme endringer, bl.a. avhengig av dirigenters og solisters ønsker.

Dato

mai 21 2024
UTSATT

Tid

11:15 - 12:45

Sted

Konserthuset i Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer.