Møt kveldens dirigent, «dirigentfenomenet» Simone Young, rett etter konserten torsdag 8. februar!

Umiddelbart etter konserten torsdag 8. februar kan du møte kveldens dirigent, den australske toppdirigenten Simone Young, eller  «dirigentfenomenet Simone Young», som Aftenpostens Maren Ørstavik nylig omtalte henne som.

Simone Young er en av vår tids ledende dirigenter. I dag er hun sjefsdirigent for Sydney Symphony Orchestra, men hun har dirigert Berlinerfilharmonikerne, Kungliga Filharmonikerne i Stockholm, Parisoperaen, Wieneroperaen og andre orkestre i New York, London, München etc. Hun er faktisk den eneste kvinnelige dirigent som har dirigert både Berlinerfilharmonikerne og Wienerfilharmonikerne. I januar i år har hun, som første kvinne, dirigert Wagners «Nibelungenringen» på Bayreuth Festival.

Under konserten dirigerer Simone Young Elgars Cellokonsert, med cellisten Sheku Kanneh-Mason, verdens mest etterspurte cellist i 2023. Et skikkelig kinderegg!

Dirigenttreffet finner sted i A-spissen, helt innerst i Konserthuset, og begynner rett etter at konserten er ferdig. Det varer bare ca. 30 minutter. Simone Young vil fortelle om kveldens konsert, livet som dirigent og det blir anledning til å stille spørsmål. Møtet vil foregå på engelsk.

Deltakelse er gratis og det er åpent for alle. Påmelding er ikke nødvendig, det er bare å møte opp!

Dato

feb 08 2024
UTSATT

Tid

21:00 - 21:30

Sted

Konserthuset i Oslo

Arrangør

Oslo-filharmoniens Venner
E-post
post@ofvenner.no
Nettsted
https://ofvenner.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer.