Oslo-filharmoniens Venner er invitert til rabattert konsert med Ensemble Allegria i Kulturkirken Jakob torsdag 24. november kl. 19.00

I samarbeid med Nationaltheatrets Venner inviterer vi til rabattert konsert i Kulturkirken Jakob torsdag 24. november kl. 19.00. Blant utøverne finner vi Nationaltheatrets skuespiller Petronella Barker, som deklamerer tekster fra Salomos Høysang til musikk av Nils Henrik Asheim, «Høgsongen».

I tillegg får vi høre noe av det fineste 1600-tallet har å by på for strykere, Arcangelo Corellis Concerto Grosso nr. 8 og Heinrich Ignaz Franz von Bibers Passacaglia.

Medlemmer av Oslo-filharmoniens Venner får kjøpe billetter til rabattert pris (kr. 200) til denne konserten. Billetter kjøpes på TicketCo.noog for å få rabatten benytter man følgende promokode: NTV2022

Vi anbefaler at dere kjøper billetter selv med denne koden, men dersom noen har problemer med å få bestilt billetter på internett, er det også mulig å sende epost til ensemble.allegria@gmail.com for bestilling.

Mer informasjon om konserten finner dere på www.ensembleallegria.no.

Dato

nov 24 2022
UTSATT

Tid

19:00

Kostnad

NOK200.00

Sted

Kulturkirken Jacob, Hausmanns gate 14, 0182 Oslo

Arrangør

Ensemble Allegria/Nasjonaltheatrets Venner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer.