Kjære venner av Oslo-filharmonien!

Vi i Oslo-filharmoniens Venner legger nå et meget aktivt år bak oss. I den forbindelse vil vi først og fremst takke alle de medlemmene som har deltatt på musikertreff, konserter, åpne prøver, reiser og andre arrangementer, og som så aktivt følger oss på nettsiden vår, på Facebook og Instagram. For oss i styret i Oslo-filharmoniens Venner er det utrolig inspirerende å oppleve at det vi driver med blir satt pris på av medlemmene!

Det er gjennomført til sammen 14 arrangementer i 2023, i tillegg til 12 åpne prøver, og samtlige har vært godt besøkt. Nesten alle våre konserter har vært fullbooket, og musikertreffene har vært gjennomført i et fullsatt lokale (A-spissen). Det har vært satt nye rekorder for fremmøte på åpne prøver. Til prøven med Herbert Blomstedt møtte det opp ca. 75 medlemmer og omtrent det samme til prøven med Klaus Mäkelä og Leif Ove Andsnes.

Vi vil rette en stor takk til alle de musikerne som har stilt opp på konsertene og musikertreffene og gitt oss så mange strålende opplevelser.

Vi kan legge til at styret arbeider med flere spennende arrangementer i året som kommer, så det er bare å glede seg!

På Nyhetsbloggen Allegro er det publisert nesten 60 innlegg, og det gleder oss å registrere at de blir mye lest. Nettsiden vår ligger på 1200-1300 bruker pr måned. Innleggene om musikkhistoriens beste symfonier og fiolinkonserter, samt intervjuet med Stephan Barratt-Due var de mest leste. Også på Facebook og Instagram har det vært høy aktivitet.

Det kanskje mest gledelige er den gode medlemsveksten. Vi har fått 159 nye medlemmer i år, og selv om vi ikke har statistikk for alle de foregående årene, synes dette å være ny rekord i «nyere tid». Likevel: vi ønsker oss enda flere medlemmer! Vi oppfordrer dere alle til å verve konsertgjengere som fortsatt ikke er medlem!

Vi har også lyst til å nevne at både musikerne og administrasjonen i Oslo-filharmonien stadig gir uttrykk for hvor begeistret de er over venneforeningen og dens medlemmer. Musikerne setter stor pris på å få møte publikum på de intime musikertreffene og konsertene, og de gleder seg over intervjuene vi gjør med dem. For administrasjonen er det av uvurderlig betydning å vite at de gjennom venneforeningen har nesten tusen lojale «kunder». Dessuten er medlemmene en viktig kilde til kunnskap om publikum.

Styret i venneforeningen vil gjerne takke medlemmene for deres engasjement, hyggelige tilbakemeldinger og gode forslag til forbedringer. Og det er alltid hyggelig å møtes!

Vi ønsker alle en god jul og et godt nytt år!

Beste hilsen styret i Oslo-filharmoniens Venner

Kristine Madsen, Elisabeth Wiser, Ida Børresen, Ole Arnt Westberg, Haakon Thaulow, Bjørn Petter Ulvær, Henning Hurum Hansen og Åshild Breie Nyhus

Bjørn Petter Ulvær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer. 

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og gode tilbud.