Her er styret i Oslo-filharmoniens Venner!

I medlemsundersøkelsen vi gjennomførte tidligere i år, kom det fram et ønske om at styret i venneforeningen burde være mer synlig. Og hermed etterkommes dette ønsket!

Kristine Madsen er styreleder i Oslo-filharmoniens Venner. I tillegg sitter hun i arbeidsgruppa for markedsføring og medlemskommunikasjon. Hun er mangeårig abonnent i OF. Kristine var ivrig korist fra barneskolen og til Akademisk korforening i studietiden, og dannet Chorus Mixtus på juridisk fakultet. Hun er teknologiadvokat i Storebrand og anskaffer digitale løsninger, og hun er opptatt av personvern og kunstig intelligens. Hun har flere styreverv, blant annet er hun styreleder i Det norske Komponistfond og i Storebrands kunstsamling. Kristine er gift og har to sønner. Fritiden brukes til friluftsliv og kulturopplevelser, fra kulturreiser, fjellturer og fluefiske til rock- og symfoniske konserter.

 

 

Ida Børresen er styremedlem i Oslo-filharmoniens Venner og har spesielt ansvar for å holde kontakt med administrasjonen i Oslo-filharmonien i forbindelse med nytt konserthus. Ida har sittet i styret i Oslo-filharmonien i 10 år, derav 8 år som styreleder. Hun har en lang karriere bak seg som byråkrat og leder, sist som direktør på Stortinget. Nå nyter hun livet som pensjonist. Ida har flere styreverv og bruker forøvrig tiden på familie, litteratur, kultur og turer i skog og mark.

 

 

 

Haakon Thaulow er styremedlem i Oslo-filharmoniens Venner og sitter i gruppa som står for arrangementene våre. Han har vært abonnent i OF fra 1970-tallet og har bred musikkinteresse, trakterer piano og spiller i små grupper, evergreens og jazz. Han har sunget i Studentersangforeningen i Trondheim, Akademisk korforening og nå i Oslo Bachkor. Han er siv.ing. fra NTNU og USA og har arbeidet med vannforvaltning og vannforskning i NIVA (Norsk institutt for vannforskning) og i Miljøverndepartementet. Han er gift og har to sønner.

 

 

 

Elisabeth Wiser er styremedlem i Oslo-filharmoniens Venner, og er den som har lengst fartstid i Venneforeningens styre. Hun kommer fra et musikalsk hjem i Bergen, har bodd i Sveits for å lære fransk, i København hvor hun arbeidet med mote, i San Fransisco og i Syd-Frankrike. I San-Fransisco var hun engasjert i operaen som vise-president for deres Development Council. Hun har også tidligere sittet i styret i OFV, i styret for Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse og Operaens Venner. Jeg er jo glad i friluftsaktiviteter. Elisabeth spiller golf hele sommerhalvåret, og står slalom om vinteren. Hun har to voksne sønner og fire barnebarn.

 

 

 

Ole A. Westberg er styremedlem i Oslo-filharmoniens Venner, og også han sitter i arbeidsgruppa for arrangementer. I tillegg har Ole ansvar for turnéreisene våre. Han har vært OF-abonnent siden åpningen av konserthuset. Han er gift og selvstendig næringsdrivende som rådgivende Sivilingeniør. Han har vært ivrig pianist, trompetist, trompetlærer og korpsdirigent, og har erfaring som reiseleder og som leder av større konferanser. Han har hatt klaverundervisning med William Schwarzott og Sigurd Jansen og har vært pianist i Tiger Towns Jazzband i 4 år og trompetist i storbandet til Universitetet i Braunschweig.

 

 

Åshild Breie Nyhus er musikernes representant inn i styret i Oslo-filharmoniens Venner. Hun spiller 2. fiolin i orkesteret, og ble ansatt i 1999. Åshild har spilt både 1. fiolin og bratsj i Oslo-filharmonien. Hun er utdannet ved Barratt Due musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole. Hun har vært solist på hardingfele og nyckelharpa. Åshild har også vært med på flere plateinnspillinger innen folkemusikk. I tillegg er hun aktiv som kammermusiker på både fiolin og bratsj. Hun spiller i Det Norske Kammerorkester. Har jobbet som lærer i folkemusikk på Norges musikkhøgskole.

 

 

 

Henning Hurum Hanssen er Venneforeningens økonomiansvarlig. Han oppdaget klassisk musikk i 2018 og har siden det vært en aktiv lytter i Aulaen, Konserthuset, på NRK Klassikk og med hodetelefoner. Sitt daglig virke har han som aktuar i Nordea Livsforsikring, og studietiden var på NTH, linjen for Industriell Matematikk. Skal han velge den viktigste fritidsinteressen sin, er det helt klart løping, hele året. Ellers så er han litt over gjennomsnittlig interessert i Munch. Han har tre barn i 20-årene.

 

 

 

 

Bjørn Petter Ulvær er styremedlem med ansvar for medlemskommunikasjon og markedsføring, herunder Facebooksiden, nettsiden ofvenner.no og Nyhetsbloggen Allegro. Han har i en årrekke vært abonnement i Oslo-filharmonien. Han er nå delvis pensjonist og delvis freelance konsulent. Han har tidligere utført oppdrag for en rekke kulturinstitusjoner, som feks. Oslo-filharmonien, Den Norske Opera og Ballett og Nasjonalmuseet innen strategi, innovasjon, markedsføring og markedsinnsikt. Bjørn Petter er utdannet sosiolog. Han bor i Oslo, er gift, har to voksne sønner og fire barnebarn. Bjørn Petter driver også med landeveissykling, friluftsliv og fotografering i tillegg til kunst- og kulturopplevelser.

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer. 

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og gode tilbud.