Husk å benytte deg av medlemsfordelene dine!

Vi håper at alle abonnentene har fornyet abonnementet i Oslo-filharmonien, og at de av dere som ikke er abonnenter har begynt planleggingen av billettkjøpet for neste sesong. I den forbindelse vil vi minne om to gode medlemsfordeler.

Gratis bytte av et ubegrenset antall konserter i abonnementet

Alle abonnementer som er medlem av Oslo-filharmoniens Venner, kan uten noe form for gebyr få byttet et ubegrenset antall konsertbilletter. Det er jo en veldig verdifull fordel, siden det er slett ikke uvanlig at konsertprogrammet i abonnementet kolliderer med andre avtaler.

Første mulighet for bytte av konsertbilletter er 22. mai 2023, og det er smart å merke seg den datoen for å være sikret gode plasser for nye billetter. Bytte kan gjøres senest uken før konserten du skal bytte fra, normalt vil dette si fredagen før konserten.

Bytter kan gjøres i billettluka i Oslo Konserthus i ordinære åpningstider mandag til lørdag kl. 11:00 til 14:00, samt fra 2 til 1 time før konsert. Du kan også ringe Oslo Konserthus’ billettuke (tlf. 23 11 31 11) eller Oslo-filharmoniens salgskontor (tlf. 23 11 60 60) eller sende en epost til billetter@okh.no eller salgskontor@ofo.no.

Du får bytte til plasser i samme prisnivå såfremt det er ledig, og selv om du skulle bytte til en konsert eller plasser med høyere pris, må du ikke betale mellomlegg,

Forhåndskjøp av billetter

Mange abonnenter ønsker å kjøpe billetter til flere konserter enn de som inngår i programmet. Også her har medlemmene av Oslo-filharmoniens Venner en viktig fordel: de kan kjøpe billetter før de legges ut for åpent kjøp. For de av våre medlemmer som ikke er abonnenter, er dette en spesielt viktig fordel. DeMed denne ordningen er medlemmene sikret gode plasser. Men også her gjelder det å følge med på viktige datoer og være tidlig ute.  Forhåndskjøp for medlemmene starter starter 22. mai i år. Da er det bare å ta for seg konsertkalenderen å blinke ut alle de strålende konsertene for neste sesong!

Bjørn Petter Ulvær

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer. 

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og gode tilbud.