Kjære venner!

En konsertsesong er over, og det er også en aktiv sesong med Oslo-filharmoniens Venner. Først vil vi rette er stor takk til alle vennene som på ulike vis har støttet opp om aktivitetene våre ved å delta på arrangementer, besøke nettsiden og facebook-siden vår osv.

Det har vært en travel sesong for styret i OFV. Vi har arrangert tre konserter, som ambassadekonsert i Sveriges ambassade, konsert på Nasjonalmuseet og konsert på Bogstad gård, og hele fire musikertreff, dvs. med kontrabassistene, horngruppa, harpistene og klarinettistene. Og vi kan love flere konserter og musikertreff neste sesong!

Vi har arrangert hele 12 åpne prøver, og for mange var prøvene med Herbert Blomstedt og prøven med Leif Ove Andsnes uforglemmelige opplevelser. Som ett medlem uttrykte det, etter å ha deltatt på både prøven og konserten med Andsnes: «Prøven var faktisk en større opplevelse enn konserten»! Høstens åpne prøver blir annonsert snart. Det blir en del godbiter der, også.

Vi har vært med orkesteret på turné til Gøteborg, og vi har avholdt årsmøte og medlemsmøte der OF-direktør Ingrid Røynesdal har fortalt om status for nytt konserthus. Vi har kunnet tilby medlemmene rabatterte konserter med Oslo-filharmonien, med Bergen Filharmoniske Orkester og med kammerorkesteret Ensemble Allegria.

Det har vært stor aktivitet på nettsiden ofvenner.no og på Facebook-siden vår. På Nyhetsbloggen Allegro på ofvenner.no er det publisert 50 innlegg denne konsertsesongen, og på Facebook-siden nesten 60 innlegg. Og flere følger i ukene fremover! Vi har også satt nye rekorder når det gjelder hvor mange som følger facebook-siden vår og antall brukere på nettsiden. En stor takk til alle dere som aktivt følger oss.

I februar gjennomførte vi en medlemsundersøkelse, og takk til alle som bidro der. Det har gitt oss mye verdifull informasjon som dere kommer til å se resultater av fremover.

For å kunne støtte orkesteret økonomisk og på andre måter slik vi ønsker, trenger vi flere medlemmer. Derfor oppfordrer vi alle medlemmer til å prøve og verve en venn som nytt medlem i venneforeningen!

Til slutt ønsker vi alle riktig god sommer, og ser fram til å se så mange som mulig av dere på konserter og andre arrangementer neste sesong!

 

Med sommerlig hilsen

Styret i Oslo-filharmoniens Venner.

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer. 

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og gode tilbud.