Opplev noen av Oslo-filharmoniens strålende musikere på kammerkonsert i Aulaen!

Nå kan du oppleve Oslo-filharmoniens strålende musikere på kammerkonserter! Oslo-filharmonien har et samarbeid med Aulaseriene, og i løpet av året holder de flere konserter i Universitetets Aula.

Neste konsert er i Universitetets Aula søndag 3. mars kl. 15.00. Om denne konserten skriver Katharina Hager-Saltnes, cellist i Oslo-filharmonien og en av musikerne på denne kammerkonserten:

«Kjære Oslo-filharmoniens Venner!

Vi i orkesteret er utrolig glade for å være med i Aulaserien, en serie med kammerkonserter i Oslos kanskje fineste sal, og vi ønsker med dette å sende en personlig invitasjon til dere, våre Venner! 3. mars skal årets første konsert for vår del gå av stabelen. Janaceks kvartett «Intime Brev» er et av stykkene vi spiller. Det er fascinerende musikk, om hvordan en aldrende mann uttrykker kjærlighet til en mye yngre kvinne, som ikke responderer etter hans ønske!

Mendelssohns strykekvintett er enklere å forstå for oss i dag. Musikken er stormfull, glad, inderlig og iblant også mørk – for så å bryte ut i glede igjen.

Aulaen er en stor sal, og stemningen er så fin når det er mye publikum der.  Vi håper at dere har lyst å oppleve konserten sammen med oss!

Mvh Katharina»

I tillegg til musikerne på bildet over, deltar Ingeborg Fimreite på fiolin. Du kan lese mer om konserten og kjøpe billetter ved å klikke her.

Bjørn Petter Ulvær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer. 

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og gode tilbud.