Gramophone

Fantastisk anmeldelse av Oslo-Filharmonien og Klaus Mäkeläs Sibelius-symfonier!

I aprilnummeret av Gramophone, som er tilgjengelig i digitalt format i dag, er Oslo-Filharmonien og Klaus Mäkeläs Sibelius-symfonier hovedoppslaget.

Gramophone skriver at dette er en ekstraordinær debut fra en bemerkelsesverdig ung dirigent og Oslo-Filharmonien. Mäkelä byr oss på en absolutt overbevisende og fengslende reise gjennom Sibelius´ symfonier. Innspillingen er månedens beste orkesterverk!

Anmelderen, Edward Seckerson, skriver at vi alle har våre favorittinnspillinger av Sibelius-symfoniene, og at denne innspillingen, som gir oss alle på ett sted, er dyktig gjennomført, innsiktsfull, forlokkende og full av skjønnhet på en måte som gjør disse verkene så uendelig spennende. En supervellykket debut!

Svært mye av den musikalske energien i disse symfoniene kan føres tilbake til rytmen og uttrykket, fra den drivende følelse av uunngåelighet, og det er noe som Mäkelä mestrer til fullkommenhet, skriver Gramophone.

Seckerson trekker til og med sammenligninger tilbake til innspillinger av både Karajan og Bernstein. Det sier jo alt om hvor Klaus Mäkelä og denne innspillingen plasseres.

Gratulerer til Klaus og Oslo-Filharmonien for denne strålende anmeldelsen! Mye tyder på at vårens europeiske Sibelius-turne blir en suksess!

Bjørn Petter Ulvær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og andre tilbud til våre medlemmer. 

Få alltid siste nytt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

og du vil få beskjed om nyheter, kommende arrangementer og gode tilbud.